Forside | Nyhedsarkiv | Postkasser regler | Postkasse placering | Postkasse mærker | Den nye postlov § | Postkasse netbutikker | Kontakt os

Ny postlov
Den nye postlov trådte i kraft i januar 2011 og dermed skal alle huse have opsat postkasse udgangen af 2011.
Læs mere om reglerne her
Informationer
Valg af postkasse
Postkasse standere
Trådløs postmelder
Postkasse typer
Sikring af postkasse
Navneskilt postkasse
Indbygningspostkasser
Nøgle til postkasse
Postkasse mærker
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
Postkasse typer
   
   
   
   
     
Opdateret d. 2. maj 2011 af postkasseguide.dk

Amerikanske postkasserDer er blevet ganske populært med de klassiske amerikanske postkasser herhjemme i Danmark. Vi kender dem fra filmene, hvor amerikanerne stort set alle har den samme postkassetype stående ude ved vejen. Vi har kigget nærmere på de amerikanske postkasser i butikkerne herhjemme.
 
  

Hvordan ser en amerikansk postkasse ud?


     De amerikanske postkasser er unikke i designet. De ligner ofte en brødkasse og har en klap for enden, som kan åbnes og hvorfra posten både kan indsættes og tages ud fra. Postkasserne kan fås i flere forskellige materialer, samt ofte i mange forskellige farver. Oftest er postkassen placeret på en stander og står helt ude ved vejen. Nøjagtig ligesom de nye postregler tilskriver herhjemme i dag.

Der er ofte monteret en pind på siden af postkassen, som postbuddet kan rejse når der er kommet post. Således kan ejeren nemt se om der er kommet post og spare turen frem og tilbage uden gevinst. Hvis man har en alm. postkasse, så anbefaler vi en trådløs postmelder, som automatisk også kan signalere om ankommet post til dig.

 

Forhandlere i Danmark

Der er faktisk overraskende mange butikker, som forhandler amerikanske postkasser herhjemme i Danmark. De fleste butikker forhandler den klassiske og originale US-mailbox, som er produceret i aluminium, som ikke ruster. Den fås i mange forskellige farver, herunder hvid, sort, grøn og aluminium. Forhandlere herhjemme er bla. kobberkompagniet og hjem.dk. Priserne ligger på ca. 500-600 kr. for denne postkassetype.

Du kan evt. erhverve dig nedenstående meget unikke postkasse, som forhandles af klassiskelamper.dk: 

Køb evt. postkassen i Tyskland

Da vi undersøgte markedet for de amerikanske postkasser herhjemme, så fandt vi samtidig den tyske netbutik originalmailbox.de, som forhandler nøjagtig den samme postkasse, samt masser af andre typer amerikanske postkasser. Her kan de samme US mailbox postkasser købes til ca. 40 EUR inkl. forsendelse til Danmark, hvilket vil sige ca. 300 kr. Så det er næsten en besparelse på 50%.

 

 

 
 
Annonce
 
 
 
 
Om Postkasseguide
Postkasse butikker
Postkasse regler
Kontakt os
Politik til beskyttelse af private oplysninger
Vidste du atOver 1 million husstande i Danmark skal have skiftet deres postkasse inden udgangen af 2011.