Forside | Nyhedsarkiv | Postkasser regler | Postkasse placering | Postkasse mærker | Den nye postlov § | Postkasse netbutikker | Kontakt os

Ny postlov
Den nye postlov trådte i kraft i januar 2011 og dermed skal alle huse have opsat postkasse udgangen af 2011.
Læs mere om reglerne her
Informationer
Valg af postkasse
Postkasse standere
Trådløs postmelder
Postkasse typer
Sikring af postkasse
Navneskilt postkasse
Indbygningspostkasser
Nøgle til postkasse
Postkasse mærker
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
Postkasse typer
   
   
   
   
     
Opdateret d. 22. marts 2011 af postkasseguide.dk

Design postkasserDer er mange typer postkasser på markedet i Danmark. Man kan få de helt klassiske, de store pakkepostkasser, postkasser til indmuring og så kan man endelig få de flotte design postkasser, som spænder meget bredt i deres udseende. Vi har kigget nærmere på hvad der findes på markedet.
 
  

Designede postkasser fra Mefa


Mefa har en helt egent serie, som hedder Mefa Trend. I denne postkasse serie er der 6 helt forskellige typer, som alle er rigtig flotte. Ovenfor har vi vist Mefa Judo og Mefa Ufo, som begge er helt unikke i forhold til hvad man ellers finder på markedet. Mefa Judo har vi oven i købet tidligere lavet en pristest på. Du kan se alle Mefa postkasserne her.

 

Allux design postkasser


      

Allux har som sådan ikke en desideret design kategori af postkasser, men har enkelt postkasser adskiller sig alligevel fra mængden. Ovenfor har vi vist Allux Ellipse i rustfrit stål og Allux 3000 med kobberlåg, som nok er de 2 postkasser fra Juliana/Allux, som adskiller sig mest fra almindelige postkasser.

 

Max Knobloch postkasser hos Kaso.dk
Kaso.dk har agenturet fra den tyske postkasseproducent Max Knobloch, som har et meget varieret produktprogram og hvor du virkelig kan finde dig en unik postkasse. Ovenfor har vi blot vist 3 forskellige og farvestrålende postkasser. Du kan se hele produktserien på kaso.dk.

 

 

 
 
Annonce
 
 
 
 
Om Postkasseguide
Postkasse butikker
Postkasse regler
Kontakt os
Politik til beskyttelse af private oplysninger
Vidste du atOver 1 million husstande i Danmark skal have skiftet deres postkasse inden udgangen af 2011.