Forside | Nyhedsarkiv | Postkasser regler | Postkasse placering | Postkasse mærker | Den nye postlov § | Postkasse netbutikker | Kontakt os

Ny postlov
Den nye postlov trådte i kraft i januar 2011 og dermed skal alle huse have opsat postkasse udgangen af 2011.
Læs mere om reglerne her
Informationer
Valg af postkasse
Postkasse standere
Trådløs postmelder
Postkasse typer
Sikring af postkasse
Navneskilt postkasse
Indbygningspostkasser
Nøgle til postkasse
Postkasse mærker
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
Postkasse typer
   
   
   
   
     
Opdateret d. 13. marts 2011 af postkasseguide.dk

Postkasser til indmuring / indbygningDet kan være rigtig smart med en indbygningspostkasse, hvis man har en mur stående direkte ud til vejen. Således bliver postkassen dels mere sikret, men man undgår også samtidig at den stikker alt for meget ud fra muren og generer forbipasserende på fortovet. Vi har kigget nærmere på indbygningspostasserne.
 

Indbygningspostkasser giver flot indtryk

Indmuringspostkasser giver et rigtig flot indtryk og kan fungere som en helhed i bygningen. Indbygningspostkasser er typisk mere rummelige og vi har ofte set denne slags hos virksomheder, biblioteker og andre lignende bygninger. På det seneste er der også kommet en del af disse indbyggede postkasseanlæg hos flere etageejendomme. Afhængig af type, så er det muligt at enten kunne åbne postkassen indefra eller udefra.

 
Indmurede postkasser er mere sikre

Det er udelukkende fronten af postkassen, som er synlig og tilgængelig udadtil. Det minimerer risiko for vandalisme og hærværk på postkasserne. Når postkasserne står mere frit, så indbyder de typisk lettere til at folk ødelægger dem.

 

Specialbyggede indmuringspostkasser

Vi har fundet en enkelt leverandør af specialfremstillede indbygningspostkasser, nemlig designprodukter.dk, som kan bygge din postkasse helt efter dine egne mål. Det er også muligt at blot lave et smalt brevindkast på fronten og så med adgang til selve postkassen bagfra. Kan laves i bla. zink eller kobber. Priserne starter ved ca. 2.600 kr.

 

Mange postkasser kan indbygges

Mange postkasser kan faktisk benyttes til at bygge ind i en mur. De mere firkantede er selvølgelig lettere at bygge ind, men grundlæggende så er det muligt med de fleste postkasser, så lad blot fantasien slippe løs. Vi forventer at specielt pakkepostkasser vil blive set oftere som indmurede postkasser i flere og flere byggerier.

 
 
Annonce
 
 
 
 
Om Postkasseguide
Postkasse butikker
Postkasse regler
Kontakt os
Politik til beskyttelse af private oplysninger
Vidste du atOver 1 million husstande i Danmark skal have skiftet deres postkasse inden udgangen af 2011.