Forside | Nyhedsarkiv | Postkasser regler | Postkasse placering | Postkasse mærker | Den nye postlov § | Postkasse netbutikker | Kontakt os

Ny postlov
Den nye postlov trådte i kraft i januar 2011 og dermed skal alle huse have opsat postkasse udgangen af 2011.
Læs mere om reglerne her
Informationer
Valg af postkasse
Postkasse standere
Trådløs postmelder
Postkasse typer
Sikring af postkasse
Navneskilt postkasse
Indbygningspostkasser
Nøgle til postkasse
Postkasse mærker
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
Postkasse typer
   
   
   
   
     
Opdateret d. 28. februar 2011 af postkasseguide.dk

Postkasse mærker


Der findes en masse forskellige postkasse mærker og producenter, både i Danmark og udenfor Danmark. Nedenfor har vi kigget på de mest populære mærker, herunder bla. Mefa og Juliane postkasserne.
 


Me-FaMe-Fa er vel nok Danmarks bedst kendte postkasse producent og producerer både postkasser til almindelige boliger og større postkasseanlæg til etageejendommen. Firmaet har eksisteret i mere end 40 år og postkasserne er kendetegnet ved flot design og god kvalitet og lang levetid. Me-Fa har mange forskellige postkasse serier og priserne svinger fra et par hundrede kroner til flere tusinde kr.

 

Juliana/Allux

 

Juliana postkasserne er også en stor og velkendt producent af postkasser herhjemme. De er kendt under navnet Juliana postkasser, men de bliver faktisk produceret under navnet Allux i dag. Også Juliana/Allux postkasserne er kendetegnet ved høj kvalitet og priser fra 2-300 kr. til flere tusinde kroner for topmodellerne. De fleste postkasse butikker sælger Juliana og Me-Fa postkasser.

 

BobiBobi postkasserne bliver produceret i Finland af firmaet ved navn Bobi. Postkasserne er kendetegnet ved den klassiske rundbue top og fås i flere forskellige materialer, størrelse og dermed også priser. Standerne til disse postkasser følger typisk rundbuen foroven, så de følger designet fint. Det er Kobberkompagniet, som er officiel dansk Bobi partner herhjemme.

 

SeirboxSeirbox er et relativt nystartet postkasse firma herhjemme. Firmet er etableret i et samarbejde med svenske Din Box mht. design og udvikling af postkasserne. Det er en relativt mindre produktserie de har til både private, da postkasser til etageejendomme har været i fokus hos Seirbox.

 

PostopakPostopak er specialiseret i postkasser, som er rummelige og hvor de fleste af modellerne er designet til at kunne modtage pakker af forskellige størrelser. Derudover er postkasserne generelt rummelige og kan modtage flere ugers post, hvilket er praktisk hvis man er ude at rejse.

 

VeksøVeksø er et større firma, som både producerer cykelstativer, overdækninger, postkasser mv, så postkasse produktionen er ikke den primære del af selskabet. De producerer et par enkelte postkassemodeller på galvaniserede stålplader og med ruko låse monteret.

 
 
 
Annonce
 
 
 
 
Om Postkasseguide
Postkasse butikker
Postkasse regler
Kontakt os
Politik til beskyttelse af private oplysninger
Vidste du atOver 1 million husstande i Danmark skal have skiftet deres postkasse inden udgangen af 2011.