Forside | Nyhedsarkiv | Postkasser regler | Postkasse placering | Postkasse mærker | Den nye postlov § | Postkasse netbutikker | Kontakt os

Ny postlov
Den nye postlov trådte i kraft i januar 2011 og dermed skal alle huse have opsat postkasse udgangen af 2011.
Læs mere om reglerne her
Informationer
Valg af postkasse
Postkasse standere
Trådløs postmelder
Postkasse typer
Sikring af postkasse
Navneskilt postkasse
Indbygningspostkasser
Nøgle til postkasse
Postkasse mærker
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
Postkasse typer
   
   
   
   
     
Opdateret d. 14. marts 2011 af postkasseguide.dk

MEFA postkasser


MEFA er etableret i 1969 og er nordens største producent af postkasser og samtidig nok det mest kendte postkasse mærke herhjemme. Mefa har et meget bredt udvalg af postkasser, som vi har gennemgået nedenfor på denne side.
 
 

MEFA Trend

MEFA Trend postkasse serien er moderne designede postkasser, som skiller sig flot ud fra mængden. Trend serien har flere forskellige modeller, og flere af dem har også vundet design priser. De mange postkasse modeller fra Trend serien kan ofte fås i flere forskellige farver og materialer. Trend serien fra MEFA er en ekslusiv postkasse serie. De forskellige modeller i trend serien er:

MEFA Ufo
MEFA Judo
MEFA Wave
MEFA Journal
MEFA Puffin
MEFA Break
     


MEFA Harmony

MEFA Harmony postkasse serien er en serie af høj kvalitetspostkasser med en flot stilrent design og i god langtidsholdbare materialer. Postkasse serien er kaldt Harmony på grund af de bløde og harmoniske linier, som går igen i alle postkasserne. Postkasserne er mere klassiske i deres udtryksform i forhold til Trend serien, men er i vores øjne i lige så flotte designs, som Trend serien.

MEFA Opal
MEFA Amber
MEFA Topaz
MEFA Quartz
MEFA Pearl
MEFA Jade
     
MEFA Ruby
   
   


 

MEFA Classic

MEFA Classic postkasse serien er de meget traditionelle postkasser, som vi kender dem flest. De er helt firkantede i deres design og varierer kun lidt i størrelse og udtryk. Nogle af postkasserne har indbygget plads til navneskilt, andre er lidt højere og så kan postkasserne også fås i flere forskellige materialer. Postkasser fra Classic serien er, som alle andre postkasser fra MEFA, udført i kraftige og solide materialer.

MEFA Fuga
MEFA Piano
MEFA Opus
MEFA Etude
MEFA Minuet
 
 
     


 

MEFA pakkepostkasser

MEFA Towers er en serie postkasser, som er meget store i deres størrelse. De er således velegnede til folk eller virksomheder, som modtager meget post eller som vil have mulighed for at modtage pakker uden at man skal forbi posthuset efter arbejde for at hente den. Postkasserne er nemlig så store at de nemt kan indeholde pakker og post, eller flere ugers post, hvis man tager afsted på ferie. Postkasseguide.dk forventer at pakkepostkasser bliver et stort hit i år.

MEFA Oak
MEFA Hazel
MEFA Beech
MEFA Ash
MEFA Birch
MEFA Rowan
     
MEFA Magnum
   
   


 

 


 

Få postkassen i din helt egen farve

For nedenstående fire postkassemodeller fra MEFA kan du mod et tillæg på ca. 500 kr. få postkassen designet i din helt egen farve. Du kan se mere om de forskellige farver på Mefa's hjemmeside og der er faktisk rigtig mange forskellige farver at vælge imellem:

MEFA Judo
MEFA Jade
MEFA Quartz
MEFA Pearl 

 
 
Kilde: http://www.me-fa.dk/om-mefa/profil.aspx
 
Annonce
 
 
 
 
Om Postkasseguide
Postkasse butikker
Postkasse regler
Kontakt os
Politik til beskyttelse af private oplysninger
Vidste du atOver 1 million husstande i Danmark skal have skiftet deres postkasse inden udgangen af 2011.