Forside | Nyhedsarkiv | Postkasser regler | Postkasse placering | Postkasse mærker | Den nye postlov § | Postkasse netbutikker | Kontakt os

Ny postlov
Den nye postlov trådte i kraft i januar 2011 og dermed skal alle huse have opsat postkasse udgangen af 2011.
Læs mere om reglerne her
Informationer
Valg af postkasse
Postkasse standere
Trådløs postmelder
Postkasse typer
Sikring af postkasse
Navneskilt postkasse
Indbygningspostkasser
Nøgle til postkasse
Postkasse mærker
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
Postkasse typer
   
   
   
   
     
Opdateret d. 29. september 2011 af postkasseguide.dk

Få monteret din postkasse


Alle husstande skal som bekendt have sat postkassen korrekt op ud til vejen ved udgangen af 2011. Det er dog ikke alle som kan overskue at skulle ud og købe en ny postkasse og samtidig få den sat korrekt op efter reglerne. Blot at skulle flytte en evt. eksisterende postkasse kan være problematisk, hvis man enten er besværet eller blot ikke har hænderne skruet på til arbejdet. Heldigvis er der en løsning på det. 

Fagmanden monterer din postkasse

Postkassemontøren.dk er en virksomhed som tilbyder en landsdækkende ordning, hvor de sørger for korrekt montering af din postkasse. Du bestiller blot din postkasse i deres netbutik og fortæller om hvor du gerne vil have din postkasse monteret. Efter indtastning af dine oplysninger, herunder din adresse og postnr., så giver postkassemontøren dig automatisk en dato for hvornår de vil komme forbi og montere din postkasse for dig. Det er nemt!

 


Bestil flytning af din eksisterende postkasse eller køb en ny

Det er både muligt at købe en helt ny postkasse eller få flyttet sin gamle postkasse fra f.eks. sin husvæg ud til vejen. Det eneste krav, som postkassemontøren stiller er at man køber en postkassestander hos dem, så de er sikre på, at man kan montere postkasse korrekt og at de f.eks. ikke skal bruge mange timers arbejde på at få mejslet en eksisterende stander ud af en nedgravet betonblok.

Postkassemontøren har et bredt sortiment af postkasser, herunder flere forskellige mærker som MEFA og Allux/Juliana. Du kan vælge mellem både alm. postkasse, designpostkasser og pakkepostkasser. Findes din ønskede postkasse ikke i butikken, så kan de også skaffe den hjem til dig.

 

Hvad koster det?

Selve postkasserne og postkassestanderne kan købes til normal pris. Ja, faktisk kan du spare op til 30% på vejledende udsalgspris. Montering af postkasse koster i øjeblikket 860 kr. inkl. moms og så er postkassen også sat op helt efter den nye postlovgivning.

Link til Postkassemontøren: http://www.postkassemontoren.dk/

     

 

 

 

 
 
Info
 
 
 
 
Om Postkasseguide
Postkasse butikker
Postkasse regler
Kontakt os
Politik til beskyttelse af private oplysninger
Vidste du atOver 1 million husstande i Danmark skal have skiftet deres postkasse inden udgangen af 2011.