Forside | Nyhedsarkiv | Postkasser regler | Postkasse placering | Postkasse mærker | Den nye postlov § | Postkasse netbutikker | Kontakt os

Ny postlov
Den nye postlov trådte i kraft i januar 2011 og dermed skal alle huse have opsat postkasse udgangen af 2011.
Læs mere om reglerne her
Informationer
Valg af postkasse
Postkasse standere
Trådløs postmelder
Postkasse typer
Sikring af postkasse
Navneskilt postkasse
Indbygningspostkasser
Nøgle til postkasse
Postkasse mærker
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
Postkasse typer
   
   
   
   
     
Opdateret d. 13. marts 2011 af postkasseguide.dk

Navneskilte til postkasser


Valg af navneskilt til postkassen kan være mindst lige så svær en opgave, som at vælge selve postkassen. Der er utallige designs at vælge imellem og derudover også en masse forskellige skrifttyper at vælge imellem.
 

Postkasser med indbygget navneskiltDer er nogle postkasser, som allerede er forberedt til et navneskilt. Således kan der typisk skydes en navnestrimmel ind eller der følger navneskilt med. Det er dog de færeste, som har dette indbygget og selvom det er en let løsning, så er det også en løsning med begrænsede valgmuligheder.

Navneskilt på postkassen

De flest postkasser har en stor flad eller lettere buet overflade, hvor det er muligt enten at klistre et navneskilt på eller at fastmontere det med skruer, oftes monteres de dog på postkassen med dobbeltklæbende tape. Du kan købe navneskilte i de fleste postkassebutikker, men kan også bestilles online i mange andre butikker. Derudover laver mange låsesmede og hælebarer navneskilte.

Design dit eget navneskilt


Man kan også vælge helt selv at designe sit eget navneskilt. Du kan tegne det selv på computeren, eller også kan du bestille det hos forhandlere med unik tekst, skrifttype og farve. Herefter modtager du monteringssæt til postkassen, hvor du typisk vil sætte et folietryk på. På den måde er der virkelig mulighed for at sætte dit eget præg på navneskiltet. Det kan f.eks. gøre hos Logocut.dk. Det koster ca. 100 kr. og så får du også et husnr. med, som også kan sættes på postkassen.

Husk også husnummeret på postkassen

Husk også at sætte et klart og tydeligt husnr. på din postkasse. Det gør det meget nemmere for postbuddet og andre besøgende at finde frem til den rigtige postkasse og hus. Det vil også gøre det lettere for ambulancer og andre udrykningskøretøjer at nå hurtigt frem hvis dit husnr. fremgår tydeligt, hvis nu uheldet skulle være ude.


 
Annonce
 
 
 
 
Om Postkasseguide
Postkasse butikker
Postkasse regler
Kontakt os
Politik til beskyttelse af private oplysninger
Vidste du atOver 1 million husstande i Danmark skal have skiftet deres postkasse inden udgangen af 2011.