Forside | Nyhedsarkiv | Postkasser regler | Postkasse placering | Postkasse mærker | Den nye postlov § | Postkasse netbutikker | Kontakt os

Ny postlov
Den nye postlov trådte i kraft i januar 2011 og dermed skal alle huse have opsat postkasse udgangen af 2011.
Læs mere om reglerne her
Informationer
Valg af postkasse
Postkasse standere
Trådløs postmelder
Postkasse typer
Sikring af postkasse
Navneskilt postkasse
Indbygningspostkasser
Nøgle til postkasse
Postkasse mærker
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
Postkasse typer
   
   
   
   
     

Har du tabt nøglen til postkassen? Kontakt en låsesmed!De fleste har nok prøvet at smide deres nøgler væk på et eller andet tidspunkt. Det kan være urolig frustrerende at finde ud af at en eller flere nøgler pludselig er væk. Hjælpen er dog ikke langt væk. Med hjælp fra en låsesmed, kan du komme ind alle steder, hvis du har været så uheldig at tabe dine nøgler. Låsesmeden kan hjælpe dig med at komme ind i dit hus. Der er også hjælp at hente, hvis du har mistet nøglen til postkassen. Med en døgnvagt låsesmed kan du få hjælp på alle tider af døgnet. Hvis du bor i nærheden af København, skal du ikke frygte at miste dine nøgler ved et uheld. Netop i hovedstadsområdet er der mange låsesmede der har døgnservice. Det betyder, at du altid kan få hjælp, hvis du skulle være så uheldig at miste dine nøgler både til dine døre og til din postkasse. Hvis du har brug for hjælp uden for de normale åbningstider kan du med fordel bruge Låsesmedenes døgnvagt.

Læs mere på hjemmesiden


Udskiftning af lås i postkassen og i døre

Låsesmeden kan hjælpe dig med at skifte låsen i postkassen, hvis du taber dine nøgler. Mange mennesker har den samme nøgle til postkassen og hoveddøren. Hvis du taber dine nøgler, skal du altså huske at få skiftet både låsen i døren og i postkassen, hvis du bruger den samme nøgle. Låsesmeden kan heldigvis hurtigt hjælpe med begge dele. Låsesmeden rykker dog ikke kun ud i tilfælde af indbrud eller tabte nøgler. Hvis du flytter ind i et nyt hus, kan du komme ud for at du selv skal sørge for at udskifte låsene i huset. Her vil du med fordel kunne kontakte låsesmeden. Ved udskiftning af låse i hele huset vil du ofte få et gratis sikkerhedstjek med oven i hatten. Sikkerhedstjekket går ud på at vurdere hvor sikkert hjemmet er i forhold til låse. Låsesmeden vil efter tjekket foreslå eventuelle ændringer og tilbyde at lave disse ændringer. Hvis du har brug for en låsesmed i forbindelse med et indbrud, kan du med fordel foretage nogle forholdsregler, når låsene er blevet udskiftet. Sørg for at have gode låse, der gør livet sværere for tyven. Husk selvfølgelig altid at låse alle døre, når huset forlades. Få gerne monteret patenterede låse i huset.


Låsesmede med døgnvagt

En døgnvagt låsesmed i f.eks. København rykker ud på alle tider af døgnet. Låsesmedens døgnvagt er som sagt god at bruge, hvis du har brug for en låsesmed uden for de normale åbningstider. Du skal blot være opmærksom på, at det vil koste mere at få skiftet låse uden for de normale åbningstider. Står du pludselig uden nøgler en aften eller nat, er det dog ofte lige gyldigt hvor meget det koster at få skiftet låsen. Låsesmeden kan hjælpe dig med almindeligt låsearbejde. Det består ofte i at lukke døre op, omkode låse og udskiftning af låse. Hvis du har mistet dine nøgler, er det vigtigt at låsen bliver skiftet ud. I nogle tilfælde er det nødvendigt med en udskiftning af låsen som resultat af at lukke låsen op, da nogle låse kan være besværlige at lukke op for låsesmeden. Låsesmede varetager dog også en række andre opgaver. Låsesmeden kan således hjælpe dig med både elektronisk og mekanisk sikring af hjemmet. Dette kan f.eks. være i forbindelse med et indbrud. Du kan også kontakte en låsesmed, hvis du skal have monteret en dørtelefon. Du kan ligeledes kontakte låsesmeden, hvis du skal have installeret udvalgte alarmsystemer og kodelåse. Nogle låsesmede udfører også sikkerhedstjek af hjemmet og vil efterfølgende kunne tilbyde opsætning af bedre løsninger.

Annonce
 
 
 
 
Om Postkasseguide
Postkasse butikker
Postkasse regler
Kontakt os
Politik til beskyttelse af private oplysninger
Vidste du atOver 1 million husstande i Danmark skal have skiftet deres postkasse inden udgangen af 2011.