Forside | Nyhedsarkiv | Postkasser regler | Postkasse placering | Postkasse mærker | Den nye postlov § | Postkasse netbutikker | Kontakt os

Ny postlov
Den nye postlov trådte i kraft i januar 2011 og dermed skal alle huse have opsat postkasse udgangen af 2011.
Læs mere om reglerne her
Informationer
Valg af postkasse
Postkasse standere
Trådløs postmelder
Postkasse typer
Sikring af postkasse
Navneskilt postkasse
Indbygningspostkasser
Nøgle til postkasse
Postkasse mærker
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
Postkasse typer
   
   
   
   
     
Opdateret d. 17.marts 2011 af postkasseguide.dk

Nyhedsarkiv


Nedenfor kan du læse nyheder omkring den nye postlov, samt informationer om gode tilbud og udsalg på postkasser.
 


Postkassen bliver husets førstehåndsindtryk

9. marts 2011
Når alle boliger skal have flyttet deres postkasse helt ud til vejen i løbet af 2011, så vil landskabet helt ændre sig på de mange villaveje i Danmark. Det første gæster og forbipasserende nu støder på når de kommer forbi dit hus vil nu være din postkasse. Postkassen det første indtryk man får af dit hjem og derfor er det værd at overveje nøje hvilken postkasse, som du vil vælge til din bolig. Læs mere i vores guide til valg af postkasse.

Kilde: Postkasseguide.dk - https://www.postkasseguide.dk
 

Tænk på sikkerheden af din postkasse.

6. marts 2011
Når postkassen nu skal til at placeres tættere på offentlig vej og dermed længere væk fra huset, så er det vigtigt at man tænker på sikkerheden af postkassen. Der er flere ting, som man burde overveje før man køber sin postkasse, herunder hvor sikker låsen er, om der er mulighed for helt at aflåse postkassen omkring f.eks. nytår, samt hvor let det er for uvedkommende at få fingrene ned i postkassen for at fiske indholdet op. Læs mere om dette i vores guide om sikring af postkasser.


Man kan få en bøde for ikke at flytte postkassen.

26. februar 2011
Jyllandsposten skriver, at man kan risikere at få en bøde, hvis man ikke har flyttet sin postkasse korrekt ud til skellet inden indgangen til 2012. Argumentationen er at postloven hører ind under trafikstyrrelsen og at konkrete sager med folk, som ikke vil flytte postkassen, kan ende med at blive overgivet til politiet. Det kan til sidst ende med en bøde. Der refereres til postlovens paragraf 28.

Der skal dog meget til, at det kan ende med en bøde, men det er altså en mulighed i loven. I første instans er konsekvensen nok at man ikke får omdelt sin post til sin postkasse, som vi også har beskrevet under postkasse regler.

Kilde: Jyllandsposten - http://m.jp.dk/forbrug/...
 

Hvordan skal jeg placere min postkasse?

23. februar 2011
Den nye postlov dikterer, at alle boligejere skal flytte deres postkasse ud til offentlig vej, så postbuddet kan komme lettere til. Der er relativt få klare retningslinjer til hvordan postkassen skal placeres, men man kan ofte blive i tvivl med lige nøjagtig sin egen bolig. Bliv klogere på hvordan du skal placere din postkasse inden udgangen af år 2011 ved at læse vores artikel om placering af postkasser.

Kilde: Postkasseguide.dk - https://www.postkasseguide.dk
 

Postkasseguide.dk går i luften

22. februar 2011
Postkasseguide.dk lanceres til offentligheden i Danmark. Guiden skal sikre at boligejere i Danmark kan få tilstrækkelig information til at kunne foretage de rigtige valg i forbindelse med flytning eller køb af postkasse, som der kræves i forbindelse med den nye postlov, som trådte i kraft d. 1. januar 2011.

 

Kilde: Postkasseguide.dk - https://www.postkasseguide.dk
 
 
Annonce
 
 
 
 
Om Postkasseguide
Postkasse butikker
Postkasse regler
Kontakt os
Politik til beskyttelse af private oplysninger
Vidste du atOver 1 million husstande i Danmark skal have skiftet deres postkasse inden udgangen af 2011.