Forside | Nyhedsarkiv | Postkasser regler | Postkasse placering | Postkasse mærker | Den nye postlov § | Postkasse netbutikker | Kontakt os

Ny postlov
Den nye postlov trådte i kraft i januar 2011 og dermed skal alle huse have opsat postkasse udgangen af 2011.
Læs mere om reglerne her
Informationer
Valg af postkasse
Postkasse standere
Trådløs postmelder
Postkasse typer
Sikring af postkasse
Navneskilt postkasse
Indbygningspostkasser
Nøgle til postkasse
Postkasse mærker
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
Postkasse typer
   
   
   
   
     
Opdateret d. 17. marts 2011 af postkasseguide.dk

PakkepostkasserHer på redaktionen hos postkasseguide.dk har vi en stor tro på at pakkepostkasser bliver det helt store hit i år. Da rigtig mange husstande nu alligevel skal ud og investere i ny postkasse, hvorfor så ikke overveje grundigt om det kunne være nyttigt med en pakkepostkasse?
 
  Pakkepostkassen sparer turen til posthuset

Det er selvfølgelig helt oplagt at en pakkepostkasse er bygget til at kunne modtage pakker. De er ofte ganske store i størrelsen og kan derfor modtage de fleste størrelser pakker, som private modtager hjem til. Således også de fleste pakker med tøj, bøger, cd'er, som er de mest solgte varer på nettet. Det kan virkelig spare tid og besvær at man så ikke længere behøver at bevæge sig hele vejen op på posthuset for at hente sin pakke.

 

Sådan fungerer pakkepostkassen

Nogle pakkepostkasser fungerer således at postmanden kan åbne postkassen én gang og indsætte pakken, hvorefter postkassen låses, så kun indehaveren af postkassen kan få adgang til pakken ved hjælp af nøgle. Andre pakkepostkasser har en lem, hvor pakke kan komme igennem, akkurat ligesom på alm. postkasser.

 

Postkassen bliver ikke fyldt på ferier

Der er rigtig mange pakkepostkasser, som samtidig kan indeholde utrolige mængder af post, som gør postkassetypen meget attraktiv for folk, som ofte tager på ferie og som ikke har mulighed for få nogle gode naboer til at tømme postkassen regelmæssigt. Således vil postkassen ikke stå helt fyldt ude ved vejen og være en åben invitation til indbrudstyve.

 

Hvem producerer pakkepostkasser?

Der er faktisk flere producenter af pakkepostkasser herhjemme. Postopak har specialiseret sig i denne type postkasser og har umiddelbart to typer at vælge imellen. Mefa har hele 5 typer pakkepostkasser i serien Mefa Towers. Allux, som også går under navnet Juliana postkasser, har serien Allux 800, som er 3 forskellige pakkepostkasser. Alle pakkepostkasserne er generelt karakteriseret ved at det er nogle høje tårne, som er placeret i jordhøjde.

 
 
Annonce
 
 
 
 
Om Postkasseguide
Postkasse butikker
Postkasse regler
Kontakt os
Politik til beskyttelse af private oplysninger
Vidste du atOver 1 million husstande i Danmark skal have skiftet deres postkasse inden udgangen af 2011.