Forside | Nyhedsarkiv | Postkasser regler | Postkasse placering | Postkasse mærker | Den nye postlov § | Postkasse netbutikker | Kontakt os

Ny postlov
Den nye postlov trådte i kraft i januar 2011 og dermed skal alle huse have opsat postkasse udgangen af 2011.
Læs mere om reglerne her
Informationer
Valg af postkasse
Postkasse standere
Trådløs postmelder
Postkasse typer
Sikring af postkasse
Navneskilt postkasse
Indbygningspostkasser
Nøgle til postkasse
Postkasse mærker
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
Postkasse typer
   
   
   
   
     
Opdateret d. 7. marts 2011 af postkasseguide.dk

Trådløs postmelder


Med den nye postlov er det ikke længere muligt at modtage sin post bekvemt igennem sin brevsprække i døren og man skal derfor ud og tjekke om der er kommet post i sin postkasse. Det kan man gøre flere gange om dagen uden at der nødvendigvis er kommet post iden. Løsningen på dette er en trådløs postmelder.
 

Hvad er en trådløs postmelder?

En trådløs postmelder er en lille batteridrevet enhed, som du placerer i din postkasse og som sender signal til dig når der er kommet post i din postkasse. En genial opfindelse, som sparer dig mange forgæves gåture til din postkasse. Man køber et sæt med en radiosender og en modtager, som enten kan lyse eller give lyd fra sig når der er kommet post i din postkasse. Nogle af disse sæt kan også indeholde en dørklokke, så man får et lille post og dørklokke sæt.


Hvilke postmeldere findes på markedet?

Postkasseguide.dk har undersøgt markedet og har umiddelbart kun fundet 2 postmeldere på det danske marked, nemlig Seirbox postmelderen og Allux postmelderen. Der findes flere på markedet, men de er over dobbelt så dyre, som nedenstående, så dem ser vi umiddelbart ingen grund til at kigge videre på.Allux postmelder

Allux postmelderen er en trådløs postmelder og kan købes, som et sæt med dørklokke og postmelder. Den rækker 150 meter og modtageren kan afspille 16 forskellige melodier. Det er muligt at indstille dørklokken og postmelderen til 2 forskellige melodier. Allux postmelderen fås til under 200 kr.

Kan købes i følgende butikker:
elektronik-lavpris.dk

 

Seirbox postmelder

Seirbox postmelderen er også en trådløs postmelder og kan købes i et sæt, hvor der er er en radiosender, modtager og en dørklokke. Den kan også fås til under 200 kr.

Kan købes i følgende butikker:
Skiftselv.dk

 
Annonce
 
 
 
 
Om Postkasseguide
Postkasse butikker
Postkasse regler
Kontakt os
Politik til beskyttelse af private oplysninger
Vidste du atOver 1 million husstande i Danmark skal have skiftet deres postkasse inden udgangen af 2011.