Forside | Nyhedsarkiv | Postkasser regler | Postkasse placering | Postkasse mærker | Den nye postlov § | Postkasse netbutikker | Kontakt os

Ny postlov
Den nye postlov trådte i kraft i januar 2011 og dermed skal alle huse have opsat postkasse udgangen af 2011.
Læs mere om reglerne her
Informationer
Valg af postkasse
Postkasse standere
Trådløs postmelder
Postkasse typer
Sikring af postkasse
Navneskilt postkasse
Indbygningspostkasser
Nøgle til postkasse
Postkasse mærker
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
Postkasse typer
   
   
   
   
     
Opdateret d. 22. februar 2011 af postkasseguide.dk

Postkasse standerMan kan enten vælge at opsætte sin postkasse direkte på en mur eller træværk, men valget kan ofte ende med at man skal sætte sin postkasse på en stander ud til vejen, hvis man ikke har en væg tæt på offentlig vej. Der findes masser af postkasse standere på markedet i Danmark og ofte passer de til de fleste postkasser herhjemme.

Vi har gennemgået forskellige postkasse standere nedenfor, så du kan blive klogere på markedet. Ofte kan man købe sin postkasse stander samtidig med købet af sin postkasse, men der er også mange husejere, som i dag har postkasse placeret på husgavlen, hvor den ofte ikke længere kan sidde pga. de nye postregler.
 Køb standeren med den nye postkasse

Det er helt klart det letteste at købe sin postkassestander sammen med købet af sin nye postkasse, da der således er sikkerhed for at standeren passer med postkassen. Derudover kan der også være penge at spare ved at købe et samlet sæt. Der er sikkert en del postkassejere, som efter den nye postlov, blot ønsker at flytte sin postkasse fra husgavlen ud til vejen og her kan det blive nødvendigt at gå ud og købe en postkassestander. Da det Ofte er postkasse standere universale og passer til de fleste postkasser, men sørg for at undersøge om din postkasse nu også er så universel at den passer til standeren. Tag evt. mål af din postkasse og forhør din forhandler om den vil passe.

 

Producenter af postkasse standere

Mefa standere og Allux standere er nogle af de mest anvendte herhjemme, hvilket selvfølgelig skyldes at det også er de mest solgte postkassemærker herhjemme. Derudover findes der standere til Bobi og Postopak postkasser, men de er mere specifik produceret til de specielle postkassetyper, så disse passer ikke nødvendigvis til en standard postkasse.

 

Byg din egen stander

Du kan selvfølgelig også bygge din postkasse stander selv. Det kan enten være et par stolper eller bygget i stål. I bund og grund vil det være helt op til din egen fantasi hvordan den skal laves, der er nemlig ikke noget lovkrav til hvordan en postkasse stander skal se ud. Eneste krav er at brevindkastet skal være placeret 100-120 cm. over jorden.

 
 
Annonce
 
 
 
 
Om Postkasseguide
Postkasse butikker
Postkasse regler
Kontakt os
Politik til beskyttelse af private oplysninger
Vidste du atOver 1 million husstande i Danmark skal have skiftet deres postkasse inden udgangen af 2011.