Forside | Nyhedsarkiv | Postkasser regler | Postkasse placering | Postkasse mærker | Den nye postlov § | Postkasse netbutikker | Kontakt os

Ny postlov
Den nye postlov trådte i kraft i januar 2011 og dermed skal alle huse have opsat postkasse udgangen af 2011.
Læs mere om reglerne her
Informationer
Valg af postkasse
Postkasse standere
Trådløs postmelder
Postkasse typer
Sikring af postkasse
Navneskilt postkasse
Indbygningspostkasser
Nøgle til postkasse
Postkasse mærker
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
Postkasse typer
   
   
   
   
     
Opdateret d. 15. maj 2011 af postkasseguide.dk

Mange er i tvivl om placeringen af postkassenPå trods af at der er skrevet og fortalt meget omkring den nye postlov og konsekvenserne for placeringen af postkasserne rundt om i landet, så er der stadig rigtig mange boligejere, som er i tvivl om hvor de skal placere deres postkasse.
 
  

Hvor kan jeg finde hjælp på nettet?


     Udover mere uafhængige sider, som f.eks. bolius.dk og postkasseguide.dk, så har Postdanmark lavet en i særklasse god hjemmeside, som med klare eksempler. Bor du f.eks. i et rækkehus, så kan du vælge flere typer grunde, som netop matcher din grund, eller bor du i en villa, så kan du på samme måde finde eksempler på hvor postkassen skal placeres hos dig.

Du kan også læse mere overordnet om placering af din postkasse i vores artikel om postkasse placering på vores side her.

 

Hvis du stadig er i tvivl

Man kan have en så speciel grund eller hus beliggenhed at man stadig er i tvivl om hvor postkassen skal sættes op. Hvis f.eks. huset ligger ud til en farlig vej, eller at det simpelthen ikke giver mening af placere postkassen på de henviste steder. Du kan ringe direkte til Postdanmark på tlf. 70 12 10 99 og få en afklaring på din situation. 
Annonce
 
 
 
 
Om Postkasseguide
Postkasse butikker
Postkasse regler
Kontakt os
Politik til beskyttelse af private oplysninger
Vidste du atOver 1 million husstande i Danmark skal have skiftet deres postkasse inden udgangen af 2011.