Forside | Nyhedsarkiv | Postkasser regler | Postkasse placering | Postkasse mærker | Den nye postlov § | Postkasse netbutikker | Kontakt os

Ny postlov
Den nye postlov trådte i kraft i januar 2011 og dermed skal alle huse have opsat postkasse udgangen af 2011.
Læs mere om reglerne her
Informationer
Valg af postkasse
Postkasse standere
Trådløs postmelder
Postkasse typer
Sikring af postkasse
Navneskilt postkasse
Indbygningspostkasser
Nøgle til postkasse
Postkasse mærker
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
Postkasse typer
   
   
   
   
     
Opdateret d. 26. februar 2011 af postkasseguide.dk

Postkasse typer


Der findes flere forskellige typer af postkasser, som man kan vælge at opsætte. Dels kan man selvfølgelig vælge mellem materialer som plast, aluminium, rustfrit stål osv.

Valget kan også stå mellem en alm. brev postkasse, som vi kender dem flest, men også de større pakke postkasser er blevet mere og mere populære, så man undgår turen til posthuset når man modtager pakker. Vi har lavet et samlet overblik over postkasse typerne.
 

Brevpostkasser


Brevpostkasser er de klassiske postkasser, som vi kender dem flest. Brevpostkasser kan monteres enten på en væg, eller på en postkasse stander ud til vejen. De kan typisk indeholde et par dages post og en god standard postkasse til de flestes behov.

 Store postkasser


På det seneste er der også dukket de store postkasser op, som kan indeholde langt mere post end de almindelige brevpostkasser. De er rigtig gode til folk, som er ude at rejse en del og kan være væk i mange dage. Problemet med fyldte postkasser bliver mere aktuelt i forbindelse med den nye postlov, da man nu ikke længere blot kan fylde sin entré med post via brevsprækken. Således kan en fyldt postkasse ud til vejen være et signal til tyvene om at folk er ude at rejse.

 

Pakke postkasser


Pakkepostkasser er blevet det helt store hit på det seneste. Med en pakkepostkasse monteret, så slipper man for turen til posthuset når postbuddet kommer med pakker til en. Der kan selvfølgelig være meget store pakker, som ikke kan komme i postkassen, men de fleste pakker vil kunne modtages på denne måde og lette hverdagen betragteligt. Postopak har specialiseret sig i pakkepostkasser.

 

Indmuringspostkasser

Der findes også en anden type postkasse, nemlig indmuringspostkassen. Den vil efter den nye postlov, kun kunne monteres de steder hvor husgavklen eller muren er direkte ud til offentlig vej. Fordelen ved indmuringspostkassen er sikkerheden for at der ikke er nogen, som løber med postkassen, samt at man kan undgå at den stikker for meget ud på væggen.

 
 
 
Annonce
 
 
 
 
Om Postkasseguide
Postkasse butikker
Postkasse regler
Kontakt os
Politik til beskyttelse af private oplysninger
Vidste du atOver 1 million husstande i Danmark skal have skiftet deres postkasse inden udgangen af 2011.