Forside | Nyhedsarkiv | Postkasser regler | Postkasse placering | Postkasse mærker | Den nye postlov § | Postkasse netbutikker | Kontakt os

Ny postlov
Den nye postlov trådte i kraft i januar 2011 og dermed skal alle huse have opsat postkasse udgangen af 2011.
Læs mere om reglerne her
Informationer
Valg af postkasse
Postkasse standere
Trådløs postmelder
Postkasse typer
Sikring af postkasse
Navneskilt postkasse
Indbygningspostkasser
Nøgle til postkasse
Postkasse mærker
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
Postkasse typer
   
   
   
   
     
Opdateret d. 24. november 2011 af postkasseguide.dk

Postkasser rives ned fra hylderne


Det er efterhånden gået op for de fleste boligejere, at deres postkasser skal flyttes ud til vejen ved årsskiftet. Således melder mange butikker nu udsolgt af forskellige postkasse modeller og mange må gå forgæves efter lige nøjagtig den postkasse, som de havde set sig varm på.

 

Postkasser sættes op i sidste øjeblik

Selvom mange godt har kendt til de nye postkasse regler i lang tid, så har de fleste boligejere ventet med at sætte postkasserne op til sidste øjeblik. Det er kun lidt over en måned til at postkasser skal være opsat ved vejkanten, men landets postdistrikter melder at der stadig er mange husstande, som mangler at sætte deres postkasse op. Der er dog ved, at ske lidt på villavejene på det seneste, hvor man kan se at flere postkasser dukker op ved vejkanten, men det er langt fra alle, som har fået sat den op endnu. Boligejerne venter sandsynligvis til sidste øjeblik med at sætte postkassen, da de vil have posten leveret til døren til det sidste.


Vent ikke for længe med at købe postkassen

Postkasse producenterne melder at de har meget svært med at følge med efterspørgslen i øjeblikket, så derfor er det en god idé ikke at vente for længe med at købe postkassen. Udvalget af postkasser vil hen mod slutningen af året blive mere begrænset, da butikkerne således vil være udsolgt for de mest populære modeller. Postkasse producenterne kæmper en brav kamp for at følge med og slår i øjeblikket den ene salgsrekord efter den anden.


Postkasser af kvalitet sælger

Hos MEFA melder direktøren Carl Trock at det særligt er postkasser af god kvalitet, som sælger rigtig godt. Særligt de nye pakkepostkasser går som varmt brød i øjeblikket. Danskerne har fået øjnene op for pakkepostkassens muligheder for både at kunne modtage pakker og indeholde store mængder af alm. post. Dette menes også at være resultatet af danskernes stigende handel på nettet.

Udover pakkepostkasser, så sælger MEFA også rigtig mange design postkasser fra deres design linie. Årsagen skyldes at når postkassen nu skal længere ud til vejen, så vil boligejerne gerne have lidt ekstra kvalitet at kunne præsentere når naboer, venner og familie kommer forbi.
 
Info
 
 
 
 
Om Postkasseguide
Postkasse butikker
Postkasse regler
Kontakt os
Politik til beskyttelse af private oplysninger
Vidste du atOver 1 million husstande i Danmark skal have skiftet deres postkasse inden udgangen af 2011.