Forside | Nyhedsarkiv | Postkasser regler | Postkasse placering | Postkasse mærker | Den nye postlov § | Postkasse netbutikker | Kontakt os

Ny postlov
Den nye postlov trådte i kraft i januar 2011 og dermed skal alle huse have opsat postkasse udgangen af 2011.
Læs mere om reglerne her
Informationer
Valg af postkasse
Postkasse standere
Trådløs postmelder
Postkasse typer
Sikring af postkasse
Navneskilt postkasse
Indbygningspostkasser
Nøgle til postkasse
Postkasse mærker
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
Postkasse typer
   
   
   
   
     
Opdateret d. 9. marts 2011 af postkasseguide.dk

Postkassen er første indtryk af huset


Når den nye postlov for alvor bliver gældende ved udgangen af 2011, så vil alle husejere have placeret deres postkasse ved indgangen til deres bolig. Således bliver postkassen en af de første ting, som gæster kommer til at se når de kommer på besøg. Derfor er det vigtigt at overveje hvad slags postkasse, som man ønsker at vise boligen frem med.
 

Hvad skal man så vælge af postkasse?

Det er jo helt op til en selv hvilken type postkasse og hvilket design, som man ønsker at installere på sin bopæl. Det er blot vigtig at gøre sig nogle overvejelser omkring hvad man ønsker at boligen i sin helhed skal signalere. Der findes både de prisbillige postkasse og de mere luksuriøse designpostkasser, som man kan udsmykke sin bolig med.

Standard postkassen

allux standard postkasse 
Der findes masser af de helt klassiske firkantede postkasser, som vi kender dem flest, på markedet i Danmark. Disse kan købes i flere forskellige mærker og farver og kan ofte købes til under 500 kr. Her skal man selvfølige også tænke på kvaliteten af materialet, da prisen ofte hænger sammen med god kvalitet og dermed længere holdbarhed.

Design postkassen

allux design postkasse
Det seneste stykke tid er der kommet rigtig mange design postkasser på markedet i Danmark. Både MeFa og Allux laver hele serier af design postkasser, hvor man kan få dem i diverse materialer, såsom rustfrit stål, antracit eller galvaniseret stål. Disse postkasser er ofte noget dyrere end de klassiske firkantede standard postkasser, men materialerne er typisk bedre, samt ejerglæden løftes væsentligt. Husk på at du selv skal se på den hver eneste dag i resten af postkassen levetid. Så det er værd at overveje om man skal investere lidt ekstra når man nu alligevel skal ud og have pengepungen op af lommen.

Pakkepostkasser

allux pakkepostkasse
Pakkepostkasserne bliver helt sikkert et hit i ord. Vi ser 2 kæmpe fordele i at købe sig en pakkepostkasse, nemlig at den kan indeholde større mængder post, hvilket er særligt brugbart når man skal på ferie, så postkassen ikke hurtigt bliver fyldt og således kan blive en åben invitation til indbrudstyvene. Derudover er der også den store fordel i at man kan spare turen til posthuset når man modtager pakker hjemtil. Pakkepostkasserne kan både fås i alm. og forholdsvis klodsede udgaver, men der er også flere producenter, som har faktisk formået at lave ret pæne pakkepostkasser.

 

 
Annonce
 
 
 
 
Om Postkasseguide
Postkasse butikker
Postkasse regler
Kontakt os
Politik til beskyttelse af private oplysninger
Vidste du atOver 1 million husstande i Danmark skal have skiftet deres postkasse inden udgangen af 2011.